Beschikbaarheid

by admin

De vakantiewoning wordt verhuurd voor een periode van minimaal 4 nachten. In het laagseizoen is de prijs 95,- per nacht en in het hoogseizoen is de prijs 105,- per nacht. Wij hanteren all-in prijzen – u betaalt dus geen aanvullende of extra kosten voor beddengoed, schoonmaken, belastingen, energie, borg en dergelijke. Wij kunnen U de hiervoor vermelde laagste prijs garanderen indien direct bij ons wordt geboekt (zonder tussenkomst van een boekingsagent). Uw voordeel is de commissie van ±10% die wij anders aan de boekingsagent hadden moeten afdragen.

Om uw reservering definitief te maken dient u gebruik te maken van onze 50-50 betalingsregeling – bij 50% vooruitbetaling van de huursom wordt uw reservering definitief en de resterende 50% dient u uiterlijk 4 weken voor aankomst te voldoen.

Indien u na de reservering onverhoopt moet annuleren, zullen wij de volgende annuleringkosten in rekening brengen;
– tot 8 weken voor aankomst, 10% van de totale huursom
– tot 4 weken voor aankomst, 30% van de totale huursom
– binnen 4 weken voor aankomst, 50% van de totale huursom
Uw vooruitbetaling zal bij annulering direct en na aftrek van de bovengenoemde kosten worden gerestitueerd.

U kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. De kalender geeft aan welke dagen nog beschikbaar zijn. Na het verzenden van het formulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Kalender word geladen......
- beschikbaar
 
- geboekt
 
- in afwachting